آشنایی با عوارض بارز قرص تاخیری بر سلامت مردان

به این نوشته امتیاز دهید

امروزه استفاده از داروهای تاخیری و به خصوص قرص تاخیری بسیار متداول شده است. اما نیاز است پیش از مصرف این داروها از عوارض قرص تاخیری مطلع شوید. زود انزالی یکی از مشکلاتی است که آقایان در روابط جنسی دچار آن هستند و در طولانی مدت می‌تواند آسیب جدی به رابطه وارد کند؛ چرا که با این اتفاق خانم‌ها به درستی به ارگاسم نخواهند رسید و اگر این اتفاق چند بار تکرار شود، می‌تواند تبعات روحی و جسمی برای خانم‌ها داشته باشد و بر کیفیت رابطه جنسی آنها موثر باشد.

یکی از راه‌هایی که برای درمان زود انزالی و جلوگیری از این اتفاق توصیه می‌شود، استفاده از محصولات تاخیری است. محصولات تاخیری شامل قرص‌ها، کاندوم‌ها و اسپری‌ها هستند که در این مطلب داروپلاس تلاش شده است انواع قرص‌های تاخیری را برای شما زیر ذره‌بین قرار داده و به جزئیات آن بپردازیم. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

آشنایی با قرص تاخیری
استفاده از قرص تاخیری مناسب میتواند به کیفیت روابط زوجین کمک کند. اما قرص مناسب کدام است؟

دلایل زود انزالی در مردان

شاید اولین سوالی که ذهن شما را درگیر کرده باشد، تعریف درست زود انزالی است. زود انزالی زمانی اتفاق می‌افتد که شخص کمتر از یک دقیقه بعد از شروع رابطه جنسی، بی اختیار دچار انزال شود. این اتفاق ممکن است برای هر شخصی افتاده باشد، اما اینکه در هر بار رابطه در این مدت زمان انزال برای شما رخ دهد می‌توانید خود را جزو این دسته از افراد بدانید.

دلایل زود انزالی به صورت واضح در مردان مشخص نیست. این مشکل ممکن است به هر دلیلی رخ داده باشد. این دلایل می‌تواند در یک بازه زمانی رخ دهد یا دلایل عمیق‌تری داشته باشد که به درمان نیاز باشد. دلایل زودانزالی در مردان را می‌توان به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

  1. سطح سروتونین: سروتونین یکی از هورمون‌های طبیعی در بدن است که روی مغز می‌تواند تاثیر بگذارد. سروتونین توسط اعصاب تولید می‌شوند و ممکن است به دلایل مختلفی فرآیند تولید آن تحت تاثیر قرار گیرد. سطح بالای سروتونین در مغز، زمان رسیدن به انزال را افزایش می‌دهد و سطح پایین آن موجب زودانزالی در مردان می‌شود. روش‌های متعدد و خوراکی‌های مختلفی برای افزایش سطح سروتونین وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
  2. مشکلات روانشناختی: استرس و اضطراب، افسردگی، کمبود اعتماد به نفس، وجود مشکلات در رابطه عاطفی، توقع نا به جا از رابطه جنسی و مشکلات عصبی تنها بخشی از مشکلات روانشناختی هستند که ممکن است برای مردان به وجود آید و موجب زود انزالی آن‌ها شود.
  3. مشکلات پزشکی: به ندرت و در موارد خیلی کمی زود انزالی ممکن است دلیل پزشکی و زیستی داشته باشد. اما برخی بیماری‌ها هستند که می‌توانند موجب زودانزالی شوند. مثل:
  • دیابت
  • ام اس
  • مشکلات تیروئیدی
  • مشکلات پروستات
زود انزالی در مردان
زود انزالی یکی از مهمترین چالش های مردان است که نیاز دارند به سرعت آن را درمان کنند.

معرفی انواع قرص تاخیری موثر

همانطور که گفته شد یکی از راه‌هایی که برای جلوگیری از زود انزالی استفاده می‌شود، مصرف انواع قرص تاخیری است. در این بخش تعدادی از قرص‌های تاخیری پر مصرف معرفی شده است.

قرص تاخیری مکس من

قرص تاخیری مکس من در بین دیگر انواع قرص تاخیری عوارض بسیار کمتری دارد. علت این اتفاق این است که در ترکیبات این قرص، از ترکیبات گیاهی استفاده شده تا ایجاد حساسیت نکند. استفاده از این ترکیب باعث ایجاد تفاوت در بین این قرص با دیگر انواع قرص تاخیری شده است.

عوارض قرص تاخیری مکس من

هر دارویی عوارض جانبی خاص خود را دارد. قرص تاخیری مکس من و دیگر انواع قرص تاخیری هم از این قاعده مستثنی نیستند و هر کدام یک سری عوارض را به همراه خود دارند. سردرد و سرگیجه، مواردی است که برخی از مصرف‌کنندگان این قرص بعد از استفاده از آن داشتند.

چه کسانی نباید از مکس من استفاده کنند؟

کسانی که فشار خون بالا دارند یا به انواع بیماری‌های قلبی دچار هستند، معمولا از مصرف این قرص تاخیری منع می‌شوند. اما باز هم بهتر است که با پزشک خود مشورت کنید و با نظر و تجویز او از این قرص استفاده کنید.

قرص تاخیری مکس من
قرص مکس من یکی از انواع قرص تاخیری پرطرفدار است.

قرص تاخیری ویاگرا

ویاگرا یکی از قرص‌های تاخیری تقریبا معروف است که مورد استفاده بسیاری از مردان قرار می‌گیرد و به صورت خوراکی مصرف می‌شود. یک ساعت قبل از شروع رابطه جنسی کافیست که 50 میلی‌گرم از آن را بخورید. این دارو با افزایش جریان خون در آلت تناسلی، اختلال نعوظ را درمان می‌کند. حتما به خاطر داشته باشید که این قرص را نباید بیشتر از روزی یک عدد مصرف کنید.

عوارض قرص تاخیری ویاگرا

سردرد، قرمز شدن صورت، دل درد، اشکال در دید (مثل اشکال در تشخیص رنگ‌ها)، آبریزش بینی، کمر درد، تهوع، سرگیجه و جوش از جمله عوارض این قرص هستند. اگر بعد از مدتی این علائم از بین نرفتند و هنوز در شما حضور داشتند، باید به پزشک مراجعه کنید.

قرص تاخیری ویاگرا ممکن است عوارض جدی‌تری نیز برای شما به همراه داشته باشد که به محض مشاهده آن‌ها باید به پزشک مراجعه کنید. این عوارض جدی و خطرناک شامل موارد زیر هستند:

  • پریاپیسم (نعوظ مداوم) که بسیار دردناک است.
  • از دست دادن غیرمنتظره بينايي یک یا هر دو چشم
  • مشکلات شنوایی (کاهش یا از دست دادن شنوایی یا وزوز گوش)
  • سرگیجه
قرص تاخیری ویاگرا
قرص تاخیری ویاگرا یکی از داروهای شناخته شده برای درمان زودانزالی است.

قرص تاخیری سیالیس یا تادافیل

سیالیس در واقع ناتوانی جنسی و زود انزالی را درمان نمی‌کند اما به صورت عجیبی میل جنسی را افزایش می‌دهد. مصرف این قرص برای خانم‌ها و کودکان کاملا ممنوع است. بدون تجویز پزشک از این قرص تاخیری استفاده نکنید. همچنین این دارو نمی تواند فرد را در برابر بیماری‌های جنسی، از جمله ایدز، ایمن کند.

عوارض تادافیل

سردرد، دل درد، کمر درد، دردهای ماهیچه‌ای، قرمز شدن ناگهانی پوست، اسهال، تورم در پا و قوزک آن از جمله عوارضی هستند که برای این قرص تاخیری در نظر می‌گیرند. قرص تاخیری سیالیس ممکن است عوارض جدی‌تری نیز داشته باشد که به محض مشاهده آن‌ها باید به پزشک مراجعه کنید. این عوارض جدی و خطرناک شامل موارد زیر است:

  • پریاپیسم
  • تغيير در دید، مثل مشاهده سایه‌های آبی رنگ اطراف اشیاء یا کاهش ناگهانی بینایی
  • کاهش شدید شنوایی یا شنیدن صدای زنگ و سرگیجه، خود را نشان مي‌دهد.
قرص تاخیری سیالیس یا تادافیل
درمان زود انزالی با قرص تاخیری قرص تاخیری سیالیس یا تادافیل

قرص تاخیری وگادول

وگادول از ترکیب ترامادول با سیلدنافیل درست می‌شود و دارویی نیمه گیاهی و ترکیبی است که زود انزالی را به تاخیر می‌اندازد. این دارو در دسته مواد مخدر قرار می‌گیرد چون در دراز مدت وابستگی ایجاد می‌کند و معمولا به صورت غیر مجاز فروخته می‌شود.

این قرص به دلیل اینکه در هیچ داروخانه‌ای به فروش نمی‌رسد و عوارض خطرناکی مثل اعتیاد دارد، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. این قرص ساخت کشور هند است. عوارض قرص تاخیری وگادول عبارتند از:

  • سکته قلبی ناگهانی
  • سکته مغزی،
  • از دست دادن بینایی و شنوایی
  • بالا رفتن فشار
  • سوء هاضمه
قرص تاخیری وگادول
قرص تاخیری وگادول از قرص های پرکاربرد درمان زودذانزالی مردا است.

قرص واردنافیل یا لویترا

قرص لویترا برای درمان ناتوانی جنسی و زود انزالی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مصرف این دارو حتما باید زیر نظر پزشک انجام شود، وگرنه ممکن است عوارض جانبی زیادی انتظار شما را بکشد. اگر به بیماری‌های قلبی یا کبدی و کلیوی دچار هستید، مصرف این قرص ممکن است مشکلاتی را برای شما به وجود آورد.

عوارض قرص لویترا

این عوارض شامل موارد زیر است که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد:

  • سردرد
  • گر گرفتگی
  • سر گیجه
  • احساس خفگی
  • دل درد و مشکلات معده
  • نعوظ مداوم آلت تناسلی
  • عدم تشخیص رنگ‌ها

در صورت مشاهده عوارض زیر سریع به پزشک مراجعه کنید:

  • از بین رفتن دید یک یا هر دو چشم
  • کاهش ناگهانی حس شنوایی یا وزوز گوش
قرص واردنافیل یا لویترا
برخی افراد با استفاده از قرص واردنافیل یا لویترا زود انزالی را درمان میکنند.

کپسول فلوکستین

فلوکستین داروی دیگری است که در درمان افسردگی و زود انزالی تجویز می‌شود. اگر مصرف این قرص‌ها در بازه زمانی 6-3 هفته بهبودی در زود انزالی حاصل نکرد یا عوارض جانبی قرص زیاد باشد باید داروی دیگری مورد استفاده قرار گیرد. این دارو بهتر است صبح‌ها مصرف شود در غیر این صورت می‌تواند خواب فرد را تحت الشعاع قرار دهد و خواب فرد را مختل کند.

عوارض فلوکستین

 اضطراب، خشکی دهان، بی خوابی و لرزش، حالت تهوع، عصبانیت، تعریق، خواب آلودگی و عوارض پوستی را می‌توان از عوارض این دارو دانست.

داروی فلوکستین
داروی ضد افسردگی فلوکستین به درمان اختلال جنسی کمک میکند و زود انزالی را درمان میکند.

قرص سرترالین

سرترالین هم مثل فلوکستین یکی دیگر از داروهای ضد افسردگی است که به عنوان قرص تاخیری نیز آن را استفاده می‌کنند. اگر بهبودی در زودانزالی با مصرف این قرص در بازه زمانی 6-3 هفته حاصل نشد یا عوارض جانبی قرص زیاد باشد، باید داروی دیگری تجویز شود.

عوارض سرترالین

کاهش تمایلات جنسی، تاخیر بیش از حد در انزال، خونریزی‌های غیرطبیعی، گرفتگی و پرش ناگهانی عضلات، تب، سرگیجه، خشکی دهان، افزایش احساس تشنگی، خستگی، تغییرات ناگهانی در خلق، تپش قلب، احساس خارش در پوست، تهوع، احساس منگی و ناراحتی معده از جمله عوارض‌های سرترالین هستند.

قرص سرترالین
قرص سرترالین نوعی داروی ضد افسردگی است که باعث درمان زود انزالی میشود.

قرص داپوکستین

داپوکستین به صورت اختصاصی برای درمان زود انزالی مصرف می‌شود. از این قرص به صورت لحظه‌ای جواب نخواهید گرفت و برای دیدن تاثیرات آن باید به صورت روزانه آن را مصرف کنید. بعد از چند روز، این دارو باعث می‌شود که کنترل بیشتری بر انزال خود داشته باشید و زمان انزال را افزایش می‌دهد.

مردان از سن 18 تا 64 سال می‌توانند از این قرص استفاده کنند اما اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتما قبل از استفاده با دکتر خود مشورت کنید.

عوارض داپوکستین

عوارض داپوکستین عبارتند از:

  • تغییرات خلق و خو
  • احساس ضعف و خستگی
  • عرق کردن بیش از اندازه
  • اسهال
  • یبوست
  • سرگیجه
  • نفخ معده
  • تاری دید
  • سو هاضمه
  • احساس لرزش
  • کابوس‌های شبانه
قرص داپوکستین
قرص داپوکستین برای افراد زیر 18 و بالای 65 سال توصیه نمیشود.

قرص پاروکستین

قرص پاروکستین درست مثل دو مورد قبلی داروی افسردگی است که برای درمان زود انزالی هم استفاده می‌شود. این دارو سطح آرامش را در فرد افزایش می‌دهد و مثل دو مورد قبلی اگر در بازه زمانی 3 الی 6 هفته بهبودی در زود انزالی حاصل نکرد یا عوارض جانبی قرص زیاد شد، باید داروی دیگری تجویز شود.

عوارض پاروکستین

تهوع، افزایش یا کاهش وزن، سردرد، خشکی دهان، تعریق زیاد، یبوست، لرزش، اختلال در نعوظ، خواب‌آلودگی، کاهش اشتها و گیجی از عوارض این قرص می باشد.

قرص پاروکستین
این قرص نوعی داروی ضد افسردگی است که در درمان زود انزالی موثر عمل میکند.

مهم‌ترین عوارض قرص تاخیری و روش تشخیص

در کنار عوارضی که برای هر کدام از قرص‌ها بیان شده است، عوارض مشترکی وجود دارند که با استفاده از هر کدام از قرص‌های تاخیری ممکن است برای شما به وجود آید.

بدن درد

بدن درد یکی از عوارضی است که برخی از اشخاص بعد از استفاده از قرص‌های تاخیری به سراغشان می‌رود. فرد درد را در تمام ماهیچه‌های بدن احساس می‌کند. در این موارد می‌توانید با نظر پزشک خود اقدام به تغییر داروی مورد نظر کنید.

سرگیجه و سردرد

تغییر ناگهانی در جریان خون به دلیل زیاد شدن سطح نیتریک اکسید، موجب بروز سردرد می‌شود. سردرد عارضه‌ای است که در اکثر داروهای تاخیری دیده می‌شود و باید با دکتر خود درباره این موضوع مشورت کنید.

مشکلات گوارشی

داروهای مربوط به درمان ناتوانی جنسی امکان دارد دستگاه گوارش را دچار مشکل کند که شایع‌ترین آن سو هاضمه و اسهال است. براي کم کردن این عوارض، بهتر است رژیم غذایی خود را تغيير دهید. به جاي نوشیدنی‌های کافئین‌دار یا آبمیوه‌ها، آب بنوشید. اگر تغيير رژیم غذایی فایده نداشت، باید به پزشک مراجعه کنید.

تاری دید و تغییر در بینایی

تقریبا تمام قرص‌های تاخیری، بر دید تاثیر منفی دارند و فرد را دچار تاری دید می‌کنند. چشم جزو اعضای بسیار حساس در بدن است و باید برای حل آن بدون معطلی به پزشک متخصص مراجعه کنید.

تهوع

حالت تهوع از دیگر عوارضی است که برای استفاده از قرص‌های تاخیری مشاهده شده، حالت تهوع را می‌توان با استفاده از قرص‌های ضدتهوع و روش‌های دیگر درمان کرد. اما اگر برای مدت زمان زیادی ادامه داشت باید به پزشک مراجعه کنید.

قرمز شدن

مصرف این داروها، سبب قرمز شدن موقت پوست صورت، جوش زدن و بروز لک‌های پوستی می‌شود که تا حد زیادی عادی است.

قرمز شدن چشم
قرمز شدن چشم یکی از علایم شایع در مردان است که بعد از مصرف قرص تاخیری ایجاد میشود.

افزایش اثربخشی داروی تاخیری

داروهای تاخیری با توجه به مواردی که گفته شد، ممکن است نه تنها به کمک شما نیاید، بلکه به شما آسیب وارد کند. به همین دلیل در ادامه به شما گفته خواهد شد که چگونه تاثیر بیشتری از داروی تاخیری بگیرید.

هشدارها و احتیاط مصرف قرص تاخیری

در اولین گام باید هشدارها و موارد احتیاطی که برای هر قرص تاخیری گفته شد را در نظر بگیرید و آن را با دقت رعایت کنید. هشدارهایی که گفته می‌شود را جدی بگیرید تا به سلامتی شما صدمه‌ای وارد نشود.

موارد منع مصرف قرص تاخیری

مواردی برای منع مصرف قرص‌ها وجود دارند که دانستن آن نیز خالی از لطف نیست. به عنوان مثال افراد مسن، بیمارانی که مشکل کلیوی، کبدی یا قلبی دارند، افراد دارای بیماری‌های خاص و همچنین زنان و کودکان باید از مصرف چنین قرص‌هایی خودداری کنند. برای هر قرص ممکن است موارد منع مصرف دیگری هم در نظر گرفته شود که توجه به آن برای مصرف‌کننده مهم و ضروری است.

پرهیز غذایی هنگام مصرف داروی تاخیری

زمان استفاده از داروهای تاخیری، برای اینکه به خوبی موثر واقع شوند باید در رژیم غذایی خود نیز دقت کنید. مصرف برخی از مواد غذایی در کنار داروهای تاخیری می‌تواند باعث بروز مشکلات متعددی شود.

تداخل دارویی با قرص‌های تاخیری

برای اینکه قرص‌های تاخیری تاثیر بیشتری داشته باشند، باید از مصرف آن‌ها در کنار قرص‌هایی که با آن تداخل دارند، خودداری کنید. مثلا برخی آنتی بیوتیک‌ها، ضد قارچ‌ها، درمان ایدز، مسکن‌ها و داروهای دیگری که برای هر بیماری وجود دارند، ممکن است با قرص تاخیری در تداخل باشند و اثر آن را خنثی کنند. به همین دلیل بهتر است که قبل از استفاده با پزشک متخصص مشورت کنید.

درمان زود انزالی با کاندوم تاخیری

راه دیگری که می‌توان استفاده کرد و عوارض کمتری دارد، استفاده از کاندوم‌های تاخیری است. کاندوم‌های تاخیری با میزان تاثیرگذاری بالا و عوارض کمتر نسبت به قرص‌های تاخیری می‌توانند جایگزین مناسبی برای آن‌ها باشند.

استفاده از کاندوم
استفاده از کاندوم یکی از روش های بدوع عوارض درمان زودانزالی است. میتوانید از برترین برندهای کاندوم تاخیری استفاده کنید.

سوالات رایج

در این بخش به برخی سوالات کاربران درباره داروهای تاخیری مردان پاسخ داده شده است. اگز شما کاربر عزیز داروپلاس نیز سوال و یا تجربه‌ای درباره استفاده از انواع داروهای تاخیری دارید در بخش نظرات با ما و دیگر کاربران داروپلاس به اشتراک گذارید.

چطور تاثیر قرص تاخیری را از بین ببریم؟

برای از بین بردن تاثیر قرص‌های تاخیری نیاز است تا چند مدت بدون آن‌ها رابطه جنسی خود را انجام دهید و به آن زمان دهید تا تاثیراتش رفته رفته از بین برود.

برای رفع عوارض قرص تاخیری چه باید کرد؟

برای اینکه عوارض قرص تاخیری شما را اذیت نکند باید قبل از آن آگاهی کامل را نسبت به عوارض آن داشته باشید. اگر هم دچار عوارض شدید و شدت آن افزایش یافت حتما به پزشک مراجعه کنید.

آیا قرص تاخیری مشکل نعوظ را حل می‌کند؟

قرص تاخیری با اینکه کاربردهای دیگری دارند، اما معمولا به حل مشکل نعوظ کمک می‌کنند و می‌توانند در بهبود آن اثرگذار باشند.

ممکنه دوست داشته باشی
برامون نظرتو بنویس

آدرس ایمیلت پیش ما جاش محفوظه